«   Bèk na tur e djòpnan
 
2
2
Boluntario

Women Empowerment - Empowering a Woman empowers next Generations

Is een beweging waar respect, eer en erkenning van vrouwen ter sprake komt. Waar we gaan praten over het accepteren en mogelijk maken voor vrouwen een eigen stem te krijgen en gebruik van deze maken. Heel veel vrouwen worden thuis, op hun werk of sociaal als minder gezien en worden verbaal of non-verbaal mishandeld en met deze workshop zullen we starten met de eigen 'ik" van ieder vrouw naar voren brengen.
Aktualmente nos ta buskando 0 boluntario ainda
Hier op het eiland hebben we heel veel vrouwen die verbaal of non-verbaal mishandeld worden zowel op hun werk als thuis. Ze blijven stil en accepteren allerlei situaties, voor hun zelf en ook hun kinderen. Hierdoor kom je jonge dames tegen, wie een opvoeding hebben gekregen waarbij vrouwen alles moeten accepteren, met als gevolg geen "stem" hebben. Bonaire heeft me heel veel gegeven: Werk, een thuis en een veilig samenleving. Ik zou heel graag terug willen geven aan Bonaire, en dit is hoe ik het beste kan doen.
Selibon N.V. kier a limpia kosta di Lac....
Djasabra • 09:00 - 12:00
Selibon N.V.
Lac
25 / 25 Boluntario
Hasi Limpiesa na Jato Baco....
Djasabra • 10:00 - 17:00
Bonaire MTB Team
Jato Baco
8 / 8 Boluntario
Voor de patienten met kanker of die kanker hebben gehad willen wij als stichting een spelletjes avond organiseren voor ontspanning en afleiding van de...
Djasabra • 10:00 - 13:00
Stichting Prinses Wilhelmina Fonds
La union 11
4 / 5 Boluntario