«   Bèk na tur e djòpnan
 
0
10
Boluntario

Tuin kuisen

Stichting Project is inmiddels gevestigd op het mooie terrein van de voormalige medical school in Hato. Dit terrein vraag veel onderhoud wat voor ons als stichting moeilijk bijhouden is. Stichting Project heeft zelf niet voldoende financiële middelen om dit terrein/tuin goed te onderhouden. Wij willen dan ook vragen voor een team die ons terrein/tuin wil schoonmaken en opruimen. Er zal veel onkruid verwijderd moeten worden, maar ook gesnoeid en alles wat erbij komt kijken om een tuin weer netjes en mooi te maken. Wij zullen natuurlijk voor een hapje en een drankje zorgen tijdens het werk.
Aktualmente nos ta buskando 10 boluntario ainda
Stichting Project is een orthopedagogisch centrum die zich richt op jongeren met hechtingsproblematiek en gedragsproblemen. De stichting is in 2004 opgericht vanuit een particulier initiatief. Het doel van Stichting Project is jongeren met hechtingsproblemen en/of gedragsproblemen opvoeding, vorming en educatie aan te bieden die aansluiten op hun behoeften. Zoals beschreven, is de Stichting in 2004 opgericht vanuit een particulier initiatief. De start was in een wijkgebouw in de bario North Salinja waar wat activiteiten werden gedaan met jongeren na schooltijd. Inmiddels is de Stichting uitgebreid met twee residentiële instellingen waar jongeren in de leeftijd van 8 jaar tot 18 jaar tijdelijk geplaatst kunnen worden. Waar het in 2004 met wat activiteiten begonnen is, is deze nu uitgegroeid tot een Rebound centrum en een naschoolse opvang die op dit moment 30 jongeren opvangt.
Partisipá ku e djòp aki
Selibon N.V. kier a limpia kosta di Lac....
Djasabra • 09:00 - 12:00
Selibon N.V.
Lac
25 / 25 Boluntario
Hasi Limpiesa na Jato Baco....
Djasabra • 10:00 - 17:00
Bonaire MTB Team
Jato Baco
8 / 8 Boluntario
Voor de patienten met kanker of die kanker hebben gehad willen wij als stichting een spelletjes avond organiseren voor ontspanning en afleiding van de...
Djasabra • 10:00 - 13:00
Stichting Prinses Wilhelmina Fonds
La union 11
4 / 5 Boluntario